Başkan Ak, okula yeni başlayan minikleri ziyaret etti

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, okula uyum süreci kapsamında anaokulu ve ilkokul birinci sınıfa yeni başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafa Ak, Keçiören'deki Şehit Kubilay İlkokulu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Okula uyum süreci kapsamında anaokulu ve ilkokul birinci sınıfa yeni başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Ak, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıf öğretmenlerinden bilgi alan Ak, okula yeni adım atan öğrencilere başarılar diledi. İdarecilerle birlikte sınıfları gezen Ak, öğretmenlerle de bir araya geldi.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılını kutlayan Ak, "Bugünün minikleri yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiamıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Ak, okul ziyaretinde öğrenci velilerinin sıkıntı ve taleplerini de dinledi. Okul ziyaretinin sonunda Şehit Kubilay İlkokulu'nun yanında yapımı devam eden ek binada incelemelerde bulunan Ak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber